Floare de Lumina 

Povestea firelor a inceput asa cum incepe orice poveste : iubind . Iubind frumosul din tot ceea ce ma inconjura de cum am deschis ochii spre lume . Si nu erau putine acele lucruri frumoase , mama si bunica fiind pastratoare si continuatoare ale unei vechi traditii a lucrului de mana sub toate formele sale , de la tors , tesut si cusut pana la cele mai elevate forme de broderie si danteluri lucrate cu acul sau croseta . Am crescut inconjurata de oameni frumosi , oameni de la care am invatat sa iubesc frumosul in forma sa cea mai simpla si pura si carora le multumesc .

Am inteles ca fiecare dintre noi suntem chemati sa oferim Universului cate ceva din poezia sufletului nostru si depinde doar de noi ce alegem – sa oferim – devenind parte a armoniei divine universale , sau sa ramanem o viata intreaga niste spirite ratacite .

Si am ales sa raman in acea sala de dans , plina de lumina , ce se ascundea dupa usa albastra  . Usa a ramas deschisa si va ramane mereu . De fapt cred ca a si disparut de ceva vreme ramanand doar o bolta de lumina , pentru cei din jur , care vor dori sa intre si sa se bucure de povestile mele crosetate .

Atunci cand lucrez , atunci cand ma las purtata de visul creator al sufletului simt cum intregul univers isi deapana povestea prin mainile mele . E minunat sa te simti parte a acestei taine divine si sa o lasi sa curga prin tine spre ceilalti precum viata .